Kerttu Jaakontytär Uppa

Gertrud (Kerttu) Jakobsdotter Uppa S. 1647 K. 1717
(Wegeliuksen sukukirjan tietoja mukaellen)

Kerttu syntyi Upassa Ilmajoella ja kuoli Liikaluomassa Peräseinäjoella. Avioliitossa hän oli Heikki Tuomaanpoika Liikaluoman kanssa. Heikki oli renkinä Pirilässä, Upassa, Kuhnassa ja Rinta-Lopin isäntänä 1697-1701 ja uudisasukkaana tämän jälkeen Liikaluomassa.

Heillä oli kuusi lasta; Tuomas, Margareta (Marketta Myllymäki), Anna (Lakari), Matti (Perttilä), Juho ja Maria.

Lapset:
Tuomas Heikinpoika Uppa. Syntynyt vuonna 1676.

Margareta (Marketta) Heikintytär Uppa (Liikaluoma) Myllymäki. Kastettu 1683 Ilmajoella. Marketta jäi emännöimään Liikaluomaa. Hänen puolisonsa  oli Jaakko Matinpoika Myllymäki.

Anna Heikintytär Uppa (Liikaluoma) Lakari. Syntynyt vuonna 1685 (tai 1682) Ilmajoella ja kuollut vuonna 1740 Isokyrössä. Hänen puolisonsa oli Erkki Jaakonpoika Lehmälammi, Lakari. Lapsia heillä oli seitsemän; Mikko, Heikki, Antti, Erkki, Juho, Anna ja Maria.

Matti Heikinpoika Liikaluoma, Perttilä. Syntynyt vuonna 1667 Ilmajoella. Hän muutti Isoonkyröön 1717-18. Hänen ensimmäinen puolisonsa oli Anna Heikintytär Liikaluoma ja tästä aviolilitosta lapset; Juho, Maria, Marketta, Kalle, Jaakko, Aune, Antti ja Kirsti. Toisesta avioliitosta Sofia Matintytär Liikaluoma, Perttilän kanssa oli lapset; Susanna, Anna, Liisa, Heikki ja Jaakko.

Juho Heikinpoika Liikaluoma ja Maria Heikintytär Liikaluoma.